Cor de la Rectoria

Cor de la Rectoria

Jaume MorellDIRECTOR

Cor participant en la XXII edició del Festival Coral

Fundat en 2005 i amb seu a l’auditori del Ràfol d’Almúnia (Alacant), desenvolupa una destacada activitat concertística a la Comunitat Valenciana, participant en diferents festivals i cicles de concerts. Des de 2012 ha clausurat totes les edicions del Festival Internacional d’Orgue de Pedreguer i des de la seua creació, en 2008, és la formació resident del cicle de concerts Música Sacra a La Rectoria, on ha interpretat obres como: Funeral Music of Queen Mary, Magnificat i Gloria de Vivaldi, Magnificat de Durante, Missa Santi Joannis de Deo de Haydn, Messe nº 2 i Magnificat de Schubert, Messe Solennelle de Franck, Requiem de Fauré i The Armed Man de Jenkins, entre d’altres.

En 2014 es convidat als concerts participatius organitzats per l’Orquesta Filarmonía de Madrida l’Auditori Nacional, interpretant la 9ª simfonia de Beethoven i Carmina Burana junt a l’Orfeón Donostiarra. Al maig de 2016 actua amb l’Orquesta Filarmoníaen dos concerts al Teatre Principal d’Alacant amb música de cinema de John Williams. Des de la temporada 2016/2017 col·labora assíduament amb diverses societats musicals i orquestres en programes simfònic-corals.

Participa anualment en la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació d’Alacant i des de 2016 organitza, junt a l’organista Josep Vivent Giner, el projecte coral participatiu La Veu i l’Orgue.