Notícies Publicacions cordexàtiva

El Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva en el lliurament d’instruments de la Diputació “Retrobem 2012”

Auditori Vicente Tortosa de La Llosa de Ranes 14/12/2012
Entrega instrumentos La Costera (640x246)

El president de la Diputació, ha lliurat aquesta vesprada a l’Auditori Municipal de Llosa de Ranes 81 instruments a les Societats Musicals i Cors de la Costera, la Canal de Navarres i la vall de Cofrents a través d’un projecte que finança la Diputació de València.
A més del president de la Diputació, Alfonso Rus, també han assistit a l’acte la diputada de Cultura, Maria Jesús Puchalt, i el diputat de Teatres, Cristóbal Grau, que ha estat l’encarregat de fer la presentació de l’acte.

L’acte ha començat amb l’actuació de la Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes, la qual ha interpretat dos peces,  en primer lloc un pasdoble i l’obra que han enregistrat al Cd editat per Diputació (campanya de Retrobem) presentat un dia abans d’aquest acte a València, i posteriorment s’ha passat al lliurament dels instruments.

Aquest projecte de lliurament d’instruments està articulat des de l’àrea de Cultura de la Diputació, i compta amb una subvenció de 680.000 € per als exercicis del 2011 i 2012 i que en aquest acte s’han repartit entre les poblacions d’Ayora, Cofrentes, Cortes de Pallás, Jalance, Teresa de Cofrentes, Zarra, Anna, Bicorp, Bolbaite, Enguera, Millares, Navarrés, Quesa, l’Alcúdia de Crespins, Canals, La Font de la Figuera, Genovés, La Granja de la Costera, Llanera de Ranes, La Llosa de Ranes, lloc Nou d’en Fenollet, Moixent, Montesa, Novetlè, Rotglà i Corberà, Vallada i Xàtiva.

0 comments on “El Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva en el lliurament d’instruments de la Diputació “Retrobem 2012”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s