Vos deixem l’enllaç on trobareu tot el material d’estudi del nou repertori

repertori

2 comments on “Consulta el nou repertori

  1. Imma Vinyes

    Hola benvolguts amics de la coral de Xàtiva, tenia molt d’interès en poder baixar la partitura L’important c’est la rose de la vostra pàgina web i m’ha estat del tot impossible. No tinc clar si el problema és meu o és que heu tret els PDF de la pàgina. En tot cas, us volia demanar si me la podíeu enviar. Sóc directora de dues corals del Penedès i m’agradaria molt poder incloure en el nostre repertori. Mil gràcies i felicitats per la vostra tasca musical.

    • Disculpa pel retard en la contestació, però no ens apareixia el teu comentari. Ni el teu ni el d’altres. P.D. la pàgina on estaven els pdf ja no està operativa i te molts errors. Consulta el teu correu. Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: