Vos deixem l’enllaç on trobareu tot el material d’estudi del nou repertori

repertori

2 comments on “Consulta el nou repertori

  1. Imma Vinyes

    Hola benvolguts amics de la coral de Xàtiva, tenia molt d’interès en poder baixar la partitura L’important c’est la rose de la vostra pàgina web i m’ha estat del tot impossible. No tinc clar si el problema és meu o és que heu tret els PDF de la pàgina. En tot cas, us volia demanar si me la podíeu enviar. Sóc directora de dues corals del Penedès i m’agradaria molt poder incloure en el nostre repertori. Mil gràcies i felicitats per la vostra tasca musical.

    • Disculpa pel retard en la contestació, però no ens apareixia el teu comentari. Ni el teu ni el d’altres. P.D. la pàgina on estaven els pdf ja no està operativa i te molts errors. Consulta el teu correu. Salutacions

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s