Festival Coral FESTIVAL CORAL CIUTAT DE XÀTIVA Notícies Publicacions cordexàtiva

Vols coneixer un poc més als cors que participaràn en la 17ª edició del Festival Coral…

Coro Voces de Hécula

coro-voces-de-hc3a9cula-copia

Cor que naix a Yecla (Múrcia) l’any 2009, per iniciativa de diferents coralistes pertanyents a antigues corals existents a la comarca. El Coro Voces de Hécula sota la direcció del seu titular Pedro Navarro Ruano participarà en la XVIIª edició del nostre Festival Coral Ciutat de Xàtiva el proper 3 d’octubre a l’antic Convent de Sant Domènec…

+info http://wp.me/pX57A-2as

Cor de la Vila de Godella

cor-de-la-vila-2015-copia

L’altre cor que ens acompanyarà en la XVIIª edició del nostre Festival Coral Ciutat de Xàtiva es el Cor de la Vila de Godella, qui va començar la seua activitat l’any 1994 amb el nom de Orfeó Gençana, fins l’any 2002 que adopta la seua actual denominació. El Cor de la Vila de Godella ha estat dirigit per José Tomás Poveda Escudero des de 1997 fins a 2008, fent-se càrrec de nou de la direcció a l’any 2012…

+info  http://wp.me/pX57A-2aM