Concerts Galeria Imatges Publicacions cordexàtiva Trobada de Cors

Reportatge fotogràfic de l’actuació al VII Encontre Coral de la Tardor a la Vila de Godella

Ahir diumenge el Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva encetava el torn d’actuacions del VII Encontre Coral de la Tardor a la Vila de Godella, en segon lloc actuaven els membres de l’Studium Vocale i com no podia ser d’altra manera el cor amfitrió, el Cor de la Vila posava el punt i final a una vesprada on es va poder gaudir de molt bona música coral.

Us deixem amb les imatges del que va ser una gran actuació del nostre cor, amb la col·laboració de Davinia López al piano i Juanjo Gallego a l’oboè, sota la direcció de Francisco M. Tortosa, i que va tindre lloc al Centre d’Arts de la Vila de Godella.

Imatges cedides per l'Ajuntament de Godella