Festival Coral Notícies Publicacions cordexàtiva

Una vesprada de música coral…

En primer lloc felicitar als cors participants, al Cor A Capella de Polinyà de Xúquer i  a la Coral Veles e Vents de Gandia i als seus respectius,  directora i director per les seues destacades actuacions en aquesta edició de 2016 del nostre festival coral. Agraïr al consistori i a la Casa de la Cultura la seua disponibilitat per facilitar-nos les coses tant en la confecció dels cartells, programes i per obrir-nos les portes d’aquest espai cultural “Sant Domènec” de Xàtiva.

Al públic assistent, esperem que els agradara la vesprada de música coral que els vam preparar, i com no, agrair-los de manera efusiva la seua presència en el concert.

Des del cor es destinen grans esforços per dur endavant aquest espectacle coral que ja ha complit divuit anys i que no seria possible sense tots i cadascun dels membres del cor de Xàtiva que ahir, una vegada més ens mostraren el que són capaços de fer. La més sincera enhorabona.

Felicitar a la nostra amiga i pianista Davinia i per descomptat al nostre director Francisco M. Tortosa.

I per últim no ens podem oblidar de tots els amics (cantants, tècnics de so,…) que col·laboren amb nosaltres, no tant sols en aquest  esdeveniment, si no també en molts altres ja realitzats i esperem que també puguem comptar amb ells en futures ocasions.

Sense més, fins a la de 2017!!!

nom cordexativa3

 

 

 

1 comment on “Una vesprada de música coral…

  1. Retroenllaç: Una vesprada de música coral… – blog.festivalcoral

Els comentaris estan tancats.