Concerts Galeria Imatges Nadal

Del concert de Nadal…

Puguem dir i de cosa certa que el concert de nadal del passat diumenge es va iniciar amb un repte, Si, el de poder anar a la Mercé per poder realitzar-lo a causa de l’aigua que plovia… Des d’ací un més que mereixcut agraïment als nostres amics de l’Agrupació Coral de Carcaixent, al seu director i a tot el públic assistent per haver desafiat el temporal. Així i tot estiguerem molt agust gaudint de molt bona música coral.

Des d’ací, també felicitar a Teresa per la seua llavor solidaria amb l’ONG ELBASSMA i comunicar-li que nosaltres estem encantats de realitzar aquests esdeveniments solidaris, encara que va ser una llàstima a causa del temporal que ens va pegar de ple el diumenge. I que  aquesta ha estat la primera i de segur que quedem moltes més col·laboracions.

Us deixem unes imatges del concert