escolacoralxativa Notícies Publicacions cordexàtiva

Informació per a l’inici de curs de l’Escola Coral de Xàtiva

El divendres 28 de setembre de 18:00 a 19:30 estarem a la disposició de tots vostés, per informar-los d’aquest projecte educatiu del qual, els seus fills poden ser partíceps i gaudir d’una experiència tant enriquidora com és l’activitat vocal en grup.

Tant la professora del curs (Irene) com l’equip que amb un gran esforç farà possible que aquesta aposta comence a caminar (membres del Cor de Xàtiva), estaran a la seua disposició per informar-los de tot el referent al projecte i a la seua posada en marxa.

Els emplacem per al divendres 28 de setembre  de 18:00 a 19:30 a que ens visiten i s’informen: 
AULA 7, CENTRE CULTURAL (CCX) Xàtiva

https://escolacoralxativa.com/

Els esperem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!