Festival Coral FESTIVAL CORAL CIUTAT DE XÀTIVA

La Coral Santisima Trinidad de València ens acompanyarà en la XXIª edició del nostre Festival

Per a nosaltres és tot un plaer comptar amb la Coral Santisima Trinidad de València en el Festival Coral Ciutat de Xàtiva 2019.

El Cor està fundat el 1977 per la seva actual directora Carmina Moreno Llabata, està format per nens i joves des dels 6 fins als 24 anys distribuïts en tres grups.

Les seves activitats estan encaminades al desenvolupament de la sensibilitat, intel·ligència, memòria, atenció, al mateix temps que contribueix a aconseguir el sentiment de treball en comú i ajuda mútua, la sinceritat de recolzar uns amb els altres per aconseguir l’harmonia perfecta. Així mateix, s’integren d’una manera agradable i lúdica en el món de l’art i la cultura a través de la música, interpretant obres, tant de grans polifonistes com a música popular i obres d’avantguarda.

Durant la seva trajectòria, ha donat nombrosos concerts, participat en concursos i festivals, i han fet intercanvis amb altres cors tant a nivell nacional com a l’estranger.

És membre de la federació Europea de Cors Joves participant en les setmanes cantants de Vezprem (Hongria), Bruges (Bèlgica), Kaposvár (Hongria),), Namur (Bèlgica), Mainz (Alemanya), Torino (Itàlia), Pécs (Hongria ), Tallinn (Estònia) sota la direcció de Roy Wales, Johan Van Bouwelen, Anne Marie Cabur, Matthew Row, Rhoda Scott, Elisenda Carrasco, Benoît Giaux, Marleen Annemans, Richard Filz, Merel Martens i Panda Van Proosdij respectivament, organitzades per Europa Cantat.

Ha donat concerts en nombroses poblacions valencianes, així com a Bilbao, Guipúscoa, Madrid, Barcelona, ​​Bèlgica, França, Hongria, País de Gal·les, Portugal, Dinamarca i Itàlia.

El 2005 presenten l’espectacle “Broadway in València” en què combinen música coral i coreografia amb una posada en escena.

Obtenen el primer premi juvenil als XL, XLI CERTAMEN CORAL D’EJEA DE LOS CABALLEROS, celebrat a l’abril de 2010, 2011 així com el el premi del públic el 2010. També obtenen en 2010 el premi del públic i segon premi en el CONCURS CORAL DE COCENTAINA.

Acudeixen al “1est WORLD CHOIR CHAMPIONSHIPS” celebrat a Graz, Àustria al juliol de 2011 on obtenen dues medalles d’or i una de plata en les diferents categories en què participa.

En 2018 participen en XLVIII CERTAMEN CORAL DE EJEA DE LOS CABALLEROS aconseguint novament el primer premi de la categoria juvenil.