Ja està ací la segona edició de l’Encontre Coral “enNadal”. Des de l’Escola Coral,  amb la col·laboració del Cor Ciutat de Xàtiva, el suport de l’Ajuntament de la Ciutat de Xàtiva i la Regidoria del Gran Teatre, vos informem que aquest segon encontre tindrà lloc el diumenge 22 de desembre de 2019 a les 18:00 al Gran Teatre de la ciutat de Xàtiva.

Molt agraïts a Elitsa pel disseny

Grups Participants: Cor infantil de la Societat Musical l’Om (Picassent), Cor de l’Escola de la Vella (Xàtiva), Cor Col·legi Dominiques (Xàtiva), Cor Escola de Música la Nova de Xàtiva , Cor Col·legi Claret (Xàtiva), Cor Col·legi de La Inmaculada (Xàtiva), Cor Escola de Música Miguel Esparza (la Llosa de Ranes), Cor Escola·Coral·Xàtiva, Cor Ciutat de Xàtiva.

PROGRAMA

2 comments on “II Encontre Coral a Xàtiva “enNadal”