Comunicat oficial Prevenció COVID-19

El Cor Ciutat de Xàtiva cessa la seva activitat fins a nou avís.

El Cor Ciutat de Xàtiva, atenent a les recomanacions que des de les autoritats sanitàries i les institucions governamentals s’estan fent en quant a la prevenció del COVID-19,  va decidir anit 12 de març de 2020, cessar la seva activitat.

Aquesta decisió comporta la suspensió indefinida de tota activitat relacionada amb el dia a dia del nostre col·lectiu, classes de l’Escola Coral, assajos, actes, festivals i concerts programats a curt termini.

Pot ser, l’activitat als espais públics de la Ciutat de Xàtiva, dels quals nosaltres som usuaris,  també estan pendents d’un fil de ser tancats com a mesura preventiva.

Aquesta situació ens obliga a ajornar els concerts i activitats que en març i abril estaven programats, tant per part del Cor com per l’Escola Coral. Com hem dit abans, serà de manera indefinida perquè no sabem quan podrem reprendre la nostra activitat i quan podrem tornar a re programar.

Sense més,

Preguem responsabilitat i prudència a tots.

Ens veiem en breu.

Xàtiva, 13 de març de 2020

COMUNICAT OFICIAL