escolacoralxativa Trobada de Cors Trobada de Cors Infantils

Participació en la IIIª Trobada de Cors Infantils a Picassent

El passat 29 de maig l’Escola Coral Xàtiva va participar en la IIIª Trobada de Cors que organitza l’Escola de Música l’Om al CEIP Mare de Déu de Vallivana de Picassent. Aquesta trobada estava programada per a dur-la a terme l’any 2020 però, a causa de la situació sanitària es va haver d’ajornar.

L’activitat es va dur a terme durant el matí que va estar dividit en dues parts, una primera on es van realitzar activitats de caràcter coral i una segona on es va dur a terme el concert de les agrupacions participants. Aquestes van ser, a banda de l’Escola Coral Xàtiva, el Cor Elemental de l’Escola de Música l’Om de Picassent i el Coro Infantil del Colegio El Pilar de València.

La trobada va ser un èxit, tots els xiquets i xiquetes s’ho van passar d’allò més bé.