Festival Coral FESTIVAL CORAL CIUTAT DE XÀTIVA Notícies

El nostre XXII Festival Coral ja té data…

NOTA DEL 08/07/2020

El Festival Coral organitzat pel Cor Ciutat de Xàtiva i patrocinat per l’Ajuntament de la ciutat, se suma a altres esdeveniments musicals que s’han vist obligats a cancel·lar les seves edicions de 2020 per la crisi sanitària de la Covid-19

“El Cor Ciutat de Xàtiva anuncia avui que, davant l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19, suspèn l’edició d’enguany i anuncia que celebrarà el seu XXII Festival Coral el 2 d’octubre de 2021.”

Amb aquest anunci ajornavem la 22ª edició del Festival Coral Ciutat de Xàtiva.

Doncs passat tot un any i dies, podem anunciar que la XXII edició del nostre Festival Coral Ciutat de Xàtiva tindrà lloc el dissabte 2 d’octubre d’aquest 2021 al Gran Teatre de Xàtiva.

I per últim cal destacar, que en aquesta 22ª edició ens acompanyaran el COR DE LA RECTORIA de Ràfol d’Almúnia i EL COR DE CAMBRA D’ELX, tot un luxe per a la nostra formació el comptar amb aquests grups en plena celebració del 25 aniversari del Cor Ciutat de Xàtiva.

Anirem informant.