"enNadal" Encontre Coral Notícies

Festival Coral EN NADAL 2023


Amb l’arribada de l’ansiat Nadal, el Cor Ciutat de Xàtiva torna amb el seu ja habitual Festival Coral EN NADAL, en la que serà la 4ª edició.

Aquest certamen nadalenc estarà compost per un gran nombre de nadales que de ben segur son conegudes per el públic local.

El programa estarà distribuit en 9 parts. Des de el Cor Ciutat de Xàtiva agraïm a la E.M. Fomento Musical de Navarrés, la E.M.S.M “La Nova de Xàtiva”, el Col·legi Ntra. Sra. Virgen de la Seo Xàtiva, el Cor Infantil E.M L’OM Picassent, el Col·legi Jesús María València, la E.M.S.M Música Vella Xàtiva i el Col·legi La Inmaculada Xàtiva per la seua participació en aquesta edició tan esperada per el nostre públic.

El concert tindrà lloc el pròxim 17 de desembre a les 18:00h, en el Gran Teatre de Xàtiva. Com és habitual, les entrades al Gran Teatre seran gratuïtes i es podran recollir prèviament a la Casa de la Cultura o el mateix dia al propi Gran Teatre.

Aprofitem aquesta ocasió per a repetir que les portes del Cor Ciutat de Xàtiva estan obertes a totes les persones amb ganes de cantar, que el cant coral és una activitat musical molt completa que ajuda a tenir una salut mental i física molt bona, que crea certa addicció en el sentit que quant més cantes, més ganes en tens. Així que vos recordem que els assajos són dilluns i dimecres de 22:00h a 23:30h al CCX de Xàtiva i que podeu contactar amb el Cor mitjançant aquest enllaç: https://cordexativa.com/si-vols-cantar-amb-nosaltres