Comunicat oficial Festival Coral FESTIVAL CORAL CIUTAT DE XÀTIVA Notícies Publicacions cordexàtiva

El Festival Coral Ciutat de Xàtiva, suspén l’edició de 2020

El Festival Coral organitzat pel Cor Ciutat de Xàtiva i patrocinat per l’Ajuntament de la ciutat, se suma a altres esdeveniments musicals que s’han vist obligats a cancel·lar les seves edicions de 2020 per la crisi sanitària de la Covid-19.

El Cor Ciutat de Xàtiva anuncia avui que, davant l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19, suspèn l’edició d’enguany i anuncia que celebrarà el seu XXII Festival Coral el 2 d’octubre de 2021.

Aquesta decisió ha estat motivada per la incertesa en la que es desenvolupen tots els esdeveniments per culpa de la situació satinaria en la que estem inmersos, la qual cosa no ens ajuda per poder dur endavant una organització com el nostre festival requereix i en el que participen diferents agrupacions.

La nostra activitat requereix d’unes particularitats a l’hora de realitzar-la i entre elles està la de facilitar un espai amb unes mínimes garanties en quant a les dimensions de l’escenari, pati de butaques i de sonoritat, les quals considerem que no les podem complir als espais públics tancats que ens ofereix la ciutat i on el Cor no vol arriscar a l’hora de fer una edició en espai obert per la data programada en la qual se celebrara.

El Cor Ciutat de Xàtiva si que programarà un concert per a la data del 3 d’octubre en el que oferirà un programa complet.

La nostra voluntat és els poder realitzar aquest concert el dissabte  3 d’octubre (sala noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva) atenent a totes les mesures de seguretat perquè puguem gaudir d’una vesprada de música coral. Tot i així, no podem garantir al cent per cent que ho puguem dur endavant.

Sense més, els agraïm que sempre estiguen ahí donant-nos el seu suport perquè nosaltres continuem fent una de les activitats que més ens agrada que és cantar i a més fer-ho en grup i els emplacem fins la data del 3 d’octubre.

Gràcies