"enNadal" Encontre Coral Comunicat oficial Encontre Coral escolacoralxativa Notícies Publicacions cordexàtiva

El Cor Ciutat de Xàtiva suspén la 3ª edició del “enNadal”

Per als que formem part d’aquest col·lectiu ens “roba el cor” el prendre la desició i tindre que anunciar que la tercera edició del nostre Encontre de grups corals infantils i juvenils “enNadal” queda ajornat per al 19 de desembre de 2021.

Aquest projecte que s’iniciava al si de l’Escola Coral,  amb la col·laboració del Cor Ciutat de Xàtiva, el suport de l’Ajuntament de la Ciutat de Xàtiva i la Regidoria del Gran Teatre, encarava ja la  seva 3ª edició. Un Encontre de grups corals infantils i juvenils que ens dóna una injecció d’adrenalina per seguir apostant pels nostres menuts i joves dins de l’àmbit de la nostra activitat .  Aquest tercer encontre estava programat per al diumenge 20 de desembre de 2020, a les 18:00h al Gran Teatre de Xàtiva i aleshores queda ajornat per al 19 de desembre de 2021.

Aquesta decisió ha estat motivada per la incertesa en la que es desenvolupen tots els esdeveniments per culpa de la situació satinaria en la que estem inmersos, la qual cosa no ens ajuda per poder dur endavant una organització com la que requereix el nostre Encontre “enNadal” i en el que participen diferents grups de gent menuda i gent jove.

L’organització i realització de la nostra activitat requereix d’unes particularitats a l’hora de programar-la i dur-la a terme i entre elles estan la de comptar amb un gran equip humà i la de facilitar un espai amb unes mínimes garanties en quant a les dimensions de l’escenari, pati de butaques, sonoritat,… les quals ens les oferia el Gran Teatre de Xàtiva, però que l’actual situació d’alèrta sanitaria no ens permet explotar-les. El Cor Ciutat de Xàtiva com a responsable de la convocatoria i organització de l’esdeveniment no vol arriscar a l’hora de fer una edició sotmesa a unes mesures de seguretat excepcionals, les quals per les característiques de l’activitat i pel volum de gent participant, van a ser impossibles de respectar posant en perill la salut d’un gran col·lectiu que no tant sols acaba amb el menuts participants, sinó al qual cal sumar als familiars més directes de tots ells, professors, cantants, aquep humà d’organització, equip tècnic…..

Sense més, els agraïm que sempre estiguen ahí donant-nos el seu suport perquè nosaltres continuem fent una de les activitats que més ens agrada que és cantar i a més fer-ho en grup i junt a altres grups.

Gràcies