Agenda Comunicat oficial Publicacions cordexàtiva

Iniciem els assajos en setembre

El Cor Ciutat de Xàtiva, inicia els assajos demà dimarts 1 de setembre al local de la Música Nova amb direcció  Albereda Jaume I, 5, Xàtiva, espai que ocuparem durant aquest temps d’emergència sanitaria donat que la nostra seu al CCX romandrà tancada fins a nova ordre.

Busquem veus que vinguen a sumar-se al nostre grup i als nostres projectes. Si esteu interessats no ho dubteu.
 Ho podeu fer de quatre maneres, assistint a la nostra aula d’assajos  [consulta agenda], omplint el formulari proposat a la web [si vols cantar amb nosaltres…], o be contactant amb nosaltres mitjantçant el telf 678233229 o enviant un correu electrònic a la següent direcció cordexativa@hotmail.com. 


Els assajos tindran lloc a la segunda planta de l’edifici (Albereda Jaume I, 5, Xàtiva) . Allí estarem per poder atendre’t i conèixer-te.


Salutacions